Boldandbrainy Modesty Blaise

Boldandbrainy Modesty Blaise
Boldandbrainy Modesty Blaise
Mea on kaksoisastutettu 6.1.-11 sekä Toppalla ( Hollybrook Top Jack) että Austinilla ( Saltisgårdens Brilliant Cut) Molemmat pojat sopivat Mealle niin tyypiltään kuin sukutaulultaankin!
Isäksi osoittautui dna-testeissä AUSTIN!

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Pönöt uusissa kodeissa!

Pesät on tyhjät ja Nupulla ja minulla on ikävä pönöjä...... Tosin nukuttiin koko iltapäivän päikkärit porukalla, joten onhan tässä ollut...vilskettä=) Eilen lähti Kake ( Unto ) Harjavaltaan, Sakke ( Toto) Turkkuseen ja Kaisu ( Piitu) Raisioon, kaikilla koirakaverit oli odottamassa!
Tänään lähti Liisu (Helmi) Joensuun Elliksi ja Pave ( Korppu) Taalintehtaalle! Kuvassa Liisu ja Pave vähän ihmeissään kaverien katoamisesta! Ihanat kodit kaikilla pennuilla, ONNEA uusiin koteihin ja blogi jatkuu kuulumisilla kunhan kaikki on asettuneet taloksi, käy muuten russelinpojalta hetkessä=)

1 kommentti:

  1. Helmi on kotiutunut jo täysin. On Sylvin paras kaveri. Kertunkin kanssa on mukava olla, mutta välillä pitää näyttää mahaa Kertulle, että tässä minä vaan olen.
    Mossen kanssa ei ole vielä päässyt sen lähemmin tutustumaan. Mosse on aika raju, niin hieman hirvittää, koko pentu jää yhden tassun alle.
    Nytkin nukkuu minun jalan päällä. <3

    Satu ja Karjalan Helmi

    Terveisin Helmi ja Satu

    VastaaPoista